Kwaku Festival 2022 – Friday Concerts

Kwaku Festival 2022 – Friday Concerts
05 Aug 2022 Friday
-
05 Aug 2022 Friday

Kwaku Festival 2022 – Friday Concerts

Location
Amsterdam
Venue
Nelson Mandelapark
Share this page

Shalamar & ‘John Williams’ RnB-oldskool hits part 3’’ op het Kwaku Festival!
2 exclusieve full Live concerten op 1 avond.

Shalamar
1 van de grootste R&B classic soul and disco legends aller tijden verkocht meer dan 25 miljoen albums en won meer dan 100 gouden, zilveren en platina awards.

Met hun grootste hits als ‘Night To Remember’, ‘I Can Make You Feel Good’ en ‘Second Time Around’ krijgen ze iedereen op de dansvloer.

Shalamar, ontstaan uit twee achtergronddansers van het Amerikaanse soul-TV-programma “Soultrain” bestaat nu uit Howard Hewett, Jeffrey Daniel and Carolyn Griffey.

Jeffrey Daniel deed de choreografie van clips van Michael Jackson (Bad) en leerde Michael Jackson de ‘moonwalk’.

John Williams’ RnB-oldskool hits part 3
Na een uitverkochte avond in de RMT zaal van de Ahoy met duizenden bezoekers komt John Williams op vrijdag 5 augustus naar Kwaku!

John Williams presenteert een onvergetelijke liveshow met de meest iconische RNB hits en artiesten uit de roemruchte discojaren ’80. ’90 en ’00, maar óók van nu!

Voor deze ode aan dé RBN iconen van onze tijd wordt John Williams bijgestaan door een geweldige liveband en de beste vocalisten van ons land.

Bereid je voor op een onvergetelijke soulvolle en funky dansavond! Dus hier moet je zeker bij zijn als je een liefhebber bent!

Het terrein van Kwaku zal voor de vrijdagavond een kleine aanpassing ondergaan waardoor er minder kaarten beschikbaar zijn dan normaal.

De Friday Night Concerts op Kwaku zijn bijna altijd uitverkocht. Wacht dus niet en koop je kaarten snel!